Få fat i din målgruppe mere effektivt

Vær et fyrtårn der skiller sig ud

Det kan være svært at finde og fastlåse B2B kunder, især når markedet er så stort. Men prøv at vende den om, og tænk på din marketing som: 

Der er så mange derude, som endnu ikke ved, hvor meget de har brug for MIT produkt.

Så handler det pludseligt om, at du er her for at hjælpe folk. Nu skal vi bare sætte et fyrtårn op. Så folk kan finde hen til dig.

Giv dem noget gratis

LinkedIn tilbyder en unik platform for virksomheder til at nå ud til andre professionelle og beslutningstagere. 

Så du kan med en effektiv strategi på LinkedIns lead generation (lead-gen) annoncer, få fat i de rigtige menneskers opmærksomhed.

Sørg nu for at holde dit nyfundne publikums opmærksomhed ved at give dem noget værdifuldt indhold som et gennemarbejdet white paper eller en anden form for freebie. 

Tilgangen tiltrækker ikke kun leads, men gør også dine leads klar til at blive potentielle kunder. 

Fordele ved LinkedIn lead-gen annoncer

1. Målrettede annoncer

LinkedIn’s avancerede målretningsmuligheder gør det muligt at nå ud til din ønskede professionelle demografi. Du kan tilpasse dine annoncer baseret på jobtitel, branche, virksomhedsstørrelse og endda færdigheder. Den præcise målretning sikrer, at dine annoncer ses af personer, der sandsynligvis vil være interesserede i det, du tilbyder, hvilket øger kvaliteten af dine leads.

2. Højere konverteringsrater

Vi kender det alle… Vi orker næsten ikke at skulle udfylde vores informationer. Kun hvis det er en pakke vi skal bestille hjem til os selv.
Her er led-genformularerne på LinkedIn helt perfekte. For de er forudfyldte med brugerens informationer, så det bliver utroligt nemt for dine potentielle kunder at sende deres oplysninger til dig. Gennem e-mail marketing kan du nemlig sende relevant og værdifuldt indhold direkte til folks indbakker.

3. Forbedret dataindsamling
Når dine leads har udfyldt deres informationer for at modtage en freebie, så er det nemt at hive informationen ud af LinkedIn over i dit CRM system eller over på din e-mailmarketing platform. Du kan derfor hurtigt begynde at interagere med dine nye leads for at se, om der ikke skulle være en mulighed for et samarbejde.

Næste gang kigger vi nærmere på både en whitepaper og en freebie, for at give folk en grund til at give dig deres informationer.

Vi læses ved!

 

Hvis du synes, at det virker for uoverskueligt.
Så kan du altid tage en snak med os, og vi kan hjælpe dig med at sætte det hele op.

Sparringsmøde med Frederik Børgesen

Jeg vil glæde mig til at lære din virksomhed og dens målgruppe bedre at kende. Sammen kan vi danne os et overblik over hvilke vækstmuligheder der vil give mening at lade os varetage.

kontakt

Hindegade 6 1303 København K 

+45 22 15 56 55

følg os

© 2022 All rights reserved Boergesen Consult ApS, CVR: 41586508.