Vil du skabe stærke relationer?

En E-mail kampagne kan have mange formål, det kan være fastholdelse af eksisterende kunder, opfordring til handling eller uddannelse af potentielle kunder. Overordnet handler det om at skabe en relation og awareness. E-mail marketing kan udføres på utallige måder, alt afhængigt af formålet med aktiviteten. 

N

Awareness for din virksomhed.

N

Opbyg tillid og stærke relationer.

N

Gennemsnitlig ROI på 42:1.

Vi bygger på et solidt fundament.

Vi har, gennem et tæt samarbejde med Brevo, mulighed for at tilbyde dig den bedste E-mail marketing platform.  Med Brevo kan vi understøtte din virksomheds email marketing aktiviteter på et effektivt og automatiseret niveau. Har du allerede et system kan vi også hjælpe med overgangen til Brevo.

E-mail marketing skal være fair.

Vi mener at E-mail marketing skal være gennemsigtigt og fair. Det er slut med skjulte gebyrer og aftaler med bindinger. Hos Boergesen Consult har vi taget et strategisk valg og ønsker at ændre på opfattelsen af bindinger og skjulte gebyrer.

N

Ingen binding på vores aftaler.

N

Gennemsigtige og skalerbarer aftaler.

N

Du har ejerskab.

Vi har løsningen til dig.

Ofte stillede spørgsmål.

Hvilken E-mail marketing løsning skal jeg vælge?

Lite er tiltænkt virksomheder som ikke har beskæftiget sig med E-mail marketing, men har en mindre subscriber base og ønsker at komme i gang med nuværende subscribers. Ønsker kun at køre E-mails på kampagnebasis.

Growth er tiltænkt virksomheder som har et højere ambitionsniveau og ønsker kontinuerlig vækst via E-mail marketing kanalen

Rocket er tiltænkt virksomheder som bruger E-mail marketing aktivt og ønsker at integrere mødebooking/salg til deres E-mail marketing

Hvilke fordele kan jeg opnå ved brug af E-mail marketing?

Du opnår markedets højeste ROI på gennemsnitlig 42:1. Desuden er E-mail marketing 100% målrettet dine subscribers, der aktivt har takket ja til E-mails fra dig. Det skaber tillid og stærke relationer hos både dine kunder og dine potentielle kunder.

Hvor lang tids binding er der på jeres aftaler?

Vi binder IKKE vores kunder, du har mulighed for at opsige din aftale med 30 dages skriftlig varsel.

Har jeg mulighed for at opgradere eller nedgradere min løsning?

Vi tilbyder at du kan opgradere og nedgradere din løsning til udgangen af indeværende måned.

Skal jeg selv skrive mine tekster og levere grafik?

Vores løsninger inkluderer tekstforfatning og udførelse af grafik, mindre du selv ønsker det.

Skal jeg have en aktiv E-mail liste for at komme i gang?

Vi anbefaler altid at man har E-mail liste at starte ud på. Såfremt det ikke gør sig gældende, kan vi igennem vores produkt lead generering hjælpe dig med at opbygge denne.

Sparringsmøde med Frederik Børgesen

Jeg vil glæde mig til at lære din virksomhed og dens målgruppe bedre at kende. Sammen kan vi danne os et overblik over hvilke vækstmuligheder der vil give mening at lade os varetage.