Vil du skabe stærke relationer?

En E-mail kampagne kan have mange formål, det kan være fastholdelse af eksisterende kunder, opfordring til handling eller uddannelse af potentielle kunder. Overordnet handler det om at skabe en relation og awareness. E-mail marketing kan udføres på utallige måder, alt afhængigt af formålet med aktiviteten. 

N

Awareness for din virksomhed.

N

Opbyg tillid og stærke relationer.

N

Gennemsnitlig ROI på 42:1.

E-mail marketing skal være fair

Vi mener at E-mail marketing skal være gennemsigtigt og fair. Det er slut med skjulte gebyrer og aftaler med bindinger. Hos Boergesen Consult har vi taget et strategisk valg og ønsker at ændre på opfattelsen af bindinger og skjulte gebyrer.

N

Ingen binding på vores aftaler.

N

Gennemsigtige og skalerbare aftaler.

N

Du har ejerskab.

Vi kan hjælpe dig fra A-Z

E-mail marketingstrategi

Det kan være svært selv at udtænke lige netop den strategi, der bedst hjælper dig til at nå dine mål gennem E-mail marketing. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med strategien –  så du er sikker på at alt spiller fra dag et.

E-mail platform

Har du ingen E-mail platform, så fortvivl ikke – det kan vi også hjælpe med. Vi kan tilbyde den bedste E-mail platform – Brevo – der netop understøtter din virksomheds E-mail marketing på et effektivt og automatiseret niveau.

Opsætning af E- mail marketing kampagner

Vi hjælper dig også med opsætning af alt – lige fra opsætning af E-maillister over leadscoring til E-mail kampagne serier. Vi sørger for at flowet kører som aftalt og at der følges op på alle leads.

Evaluering og optimering

Når alt er sat op i Brevo, sørger vi for at drive og udvikle din E-mail marketing. Det gør vi ved hjælp af splittests, der kan fortælle os noget om, hvordan dine kampagneflows præsterer. Med konstant løbende evaluering, kan du tage det helt roligt.

Tekst og design

Vi har både tilknyttet tekstforfatter og grafisk designer, så vi har mulighed for at hjælpe dig med tekst og layout på dine E-mail marketing kampagner. Så er du sikker på et gennemgående og genkendeligt tema i både grafik og tekst.

Løbende rapportering og sparring

Vi hjælper dig naturligvis også med opsætning af alt – lige fra opsætning af E-maillister over leadscoring til E-mail kampagne serier. Vi sørger for at flowet kører som aftalt og at der følges op på alle leads.

Ofte stillede spørgsmål.

Hvilken E-mail marketing løsning skal jeg vælge?

Opsætning er en komplet opsætningsløsning, der danner grundlaget for det videre arbejde med E-mail marketing.

Performance er tiltænkt virksomheder, der gerne vil have løbende vedligehold og optimering. Her følger der også en evaluering af performance med. 

Timeløn er til virksomheder, der ikke selv har tid eller lyst til at sætte sig ind i detaljerne omkring det optimale flow for E-mail marketing. Her kan vi tilbyde fuld dækning, så du alene kan nyde frugterne af arbejdet.

Hvilke fordele kan jeg opnå ved brug af E-mail marketing?

Du opnår markedets højeste ROI på gennemsnitlig 42:1. Desuden er E-mail marketing 100% målrettet dine subscribers, der aktivt har takket ja til E-mails fra dig. Det skaber tillid og stærke relationer hos både dine kunder og dine potentielle kunder.

Hvor lang tids binding er der på jeres aftaler?

Vi binder IKKE vores kunder, du har mulighed for at opsige din aftale med 30 dages skriftlig varsel.

Har jeg mulighed for at opgradere eller nedgradere min løsning?

Vi tilbyder at du kan opgradere og nedgradere din løsning til udgangen af indeværende måned.

Skal jeg selv skrive mine tekster og levere grafik?

Vores løsninger inkluderer tekstforfatning og implementering af grafik.

Skal jeg have en aktiv E-mail liste for at komme i gang?

Vi anbefaler altid at man har E-mail liste at starte ud på. Såfremt det ikke gør sig gældende, kan vi igennem vores produkt lead generering hjælpe dig med at opbygge denne.

Sparringsmøde med Frederik Børgesen

Jeg vil glæde mig til at lære din virksomhed og dens målgruppe bedre at kende. Sammen kan vi danne os et overblik over hvilke vækstmuligheder der vil give mening at lade os varetage.