Mangler du flere kunder?

Dit salg starter med mødebooking, en disciplin der kræver tålmodighed, ihærdighed og forberedelse. Modsat andre marketing aktiviteter kan resultaterne ses med det samme. Det kan derfor være et godt supplement til din virksomheds salgsorganisation.

N

Kvalitet fremfor kvantitet.

N

Fysiske og online møder.

N

No-cure, no-pay.

Søger du målbare resultater?

Målbarhed er en nøglefaktor i mødebooking, igennem rapportering hjælper vi dig med at holde overblikket. Regnestykket er ganske enkelt. Hvor mange møder har du afholdt, hvor mange tilbud har du afgivet og hvor mange salg har du vundet. Økonomien spiller også en rolle, derfor er en No-cure, no-pay løsning ideel til at understøtte målbarhed i samarbejdet.

Ofte stillede spørgsmål.

Hvorfor er mødebooking effektivt?

Mødebooking er virkelig en effektiv måde at generere nye kunder og øget vækst på, for du kan se resultaterne med det samme. Det er også en tidskrævende disciplin, som alt for mange virksomheder desværre vælger fra. 

Hvad er inkluderet i en aftale omkring mødebooking?

Din aftale om mødebooking skræddersyes til dig og din virksomhed og hos os får du en no-cure, no-pay løsning, der er helt ideel – både når vi taler økonomi og målbarhed i samarbejdet. 

Kan jeg selv bestemme om mødet skal være online eller fysisk?

Du bestemmer helt selv, om du ønsker at vi booker fysiske møder eller online møder til dig. Du har også mulighed for, at vi kan tilbyde den potentielle kunde at vælge mellem begge muligheder.

Hvad koster mødebooking hos jer?

Vores no-cure, no-pay løsning giver dig gennemsigtighed i samarbejdet og samtidig en økonomisk fordelagtig aftale, der gør det nemmere for dig at budgettere med. Det betyder også, at dine udgifter til mødebooking, aldrig kommer bag på dig.  

Kan I vækste min virksomheds salg gennem mødebooking?

Vi kan med garanti øge din virksomheds mængde af salgsmøder! De møder vi booker til dig, overholder de parametre du har sat, rammer din målgruppe og giver dig derfor betydeligt større chance for salg og øget vækst. 

Hvilke brancher har I erfaring med?

Vi har god erfaring med et bred vifte af brancher. De spreder sig fra IT- branchen (support, drift, infrastruktur, ERP, Microsoft CRM, for at nævne nogle få) over Forsikring og forsikringsmæglere, Erhvervstelefoni (blandt andet PBX og Cloud telefoni), Pension, Rekruttering, Job portaler, HR tech, SaaS, og GDPR  til Kundeservice, Telefonpasning, Beskedservice og Chatservice. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for mødebooking til din virksomhed, så book gerne et gratis møde med os.

Sparringsmøde med Frederik Børgesen

Jeg vil glæde mig til at lære din virksomhed og dens målgruppe bedre at kende. Sammen kan vi danne os et overblik over hvilke vækstmuligheder der vil give mening at lade os varetage.