Er din målsætning en højere hit-rate?

Lead generering er en strategisk proces, der sigter mod at indhente værdifulde oplysninger om dine potentielle kunder. Det er især relevant for virksomheder, der ønsker at identificere og engagere sig med de mest interesserede emner. Ved hjælp af skræddersyede metoder kan lead generering omfatte dataindsamling, opt-in tilmeldinger til E-maillister eller nøje timing af opfølgende tiltag. 

N

Opnå højere hit-rate på dine emner.

N

Prækvalificerede emner.

N

Berigelse af stamdata.

Brug din tid på de rigtige emner.

Mange sælgere oplever det svært at time den første kontakt. Til tider lever emnet ikke op til kriterierne for en videre dialog. Statistik viser at en datadrevet salgsorganisation, klarer sig bedre. Kan du genkende dette, er lead generering processen for dig. Vi kan hjælpe dig med at effektivisere og automatisere dit salg.

Ofte stillede spørgsmål.

Hvordan sikrer man sig gode leads?

Der er mange forskellige måder at skaffe sig leads på. Man kan for eksempel købe sig til leads, hvilket kan være en risikabel affære, fordi man ofte ikke ved, hvad man får. Derfor kan du risikere at de indkøbte leads ikke harmonerer med din målgruppe. De gode og varme leads får du alene ved lead generering.

Hvornår skal man gøre brug af lead generering?

Du skal benytte dig af lead generering, når du gerne vil tage kontakt til nuværende og potentielle kunder, enten i forbindelse med et opkald, der skal resultere i et salgsmøde eller en invitation til at modtage nyhedsbreve – altså E-mail marketing, fra dig.

Hvor lang er bindingsperioden på lead generering hos jer?

Du har ingen binding på din aftale hos os. Du kan til enhver tid vælge at opsige samarbejdet med en måneds varsel.

Hvordan kan lead generering understøtte min salgsorganisation?

Lead generering giver dig stærke leads, som er værd at investere tid i at kontakte, da de opfylder de kriterier, som du har sat. Dine sælgere ved, at hvert enkelt lead er nøje udvalgt, hvilket giver basis for en konstruktiv dialog fra første kontakt og dermed en betragtelig højere succesrate. 

Hvilke brancher kan have effekt af lead generering?

De brancher der kan have størst effekt at lead generering er oftest dem, der aktivt ønsker at konverterer besøgende på hjemmesiden til potentielle kunder, ved hjælp af prækvalificerede emner. En datadrevet salgsorganisation har alle muligheder for at vækste gennem lead generering.

Sparringsmøde med Frederik Børgesen

Jeg vil glæde mig til at lære din virksomhed og dens målgruppe bedre at kende. Sammen kan vi danne os et overblik over hvilke vækstmuligheder der vil give mening at lade os varetage.