360 graders strategi til online markedsføring

Strategi til online marketing

Tiltræk, konverter og fasthold dine kunder

Den bedste måde at tiltrække, konvertere og fastholde kunder, kan du ikke opnå ved kun at gøre en ting.

Derfor har vi specialiseret os i at gøre tre!

Nemlig leadgenerering, mødebooking og e-mail marketing.

Hvordan kan disse tre så være en form for hellig treenighed indenfor marketing?
– Fordi de kan ramme dine kunder på tre forskellige stadier af deres kunderejse. 

Lad os begynde med at fange dine potentielle kunders opmærksomhed

Leadgenerering: fang kunders opmærksomhed

 Leadgenerering er drivkraften bag enhver virksomheds vækst. Ved at tiltrække og kvalificere potentielle kunder skaber leadgenerering en konstant strøm af muligheder for virksomheden at forfølge.
Ved at kombinere strategier som organisk materiale (sociale medier) og betalt annoncering kan leadgenerering opbygge en stærk og varieret pipeline af potentielle kunder. Du kan derudover lave tracking koder på dine links på SoMe og på ads, så du ved præcis hvor dine nye leads kommer fra.

Fedt! Du har nu fanget deres opmærksomhed.

Lad os nu undersøge, hvor moden virksomheden er, og hvor tæt de er på et eventuelt køb.

Mødebooking: få kvalitetssikret dine leads

Mødebooking kan spille en afgørende rolle for din virksomhed. En mødebooker kan afsøge en potentiel kundes behov og sørge for, at de forstår hvad du sælger.
Disse møder giver en unik mulighed for at forstå kundens behov og udfordringer og præsentere skræddersyede løsninger. Det kan gøre, at din sælger har meget nemmere ved at lukke en handel.

Skønt! Du har nu fundet frem til beslutningstagerne og derved lettere fået lukket en masse nye klienter.

E-mail marketing: byg langsigtede relationer

E-mail marketing viser sig gang på gang som en af de mest effektive og pålidelige metoder til at opbygge og pleje dine relationer med både eksisterende og potentielle kunder.
Gennem e-mail marketing kan du nemlig sende relevant og værdifuldt indhold direkte til folks indbakker.
E-mail marketing giver dig derfor mulighed for at etablere tillid og engagere dine modtagere over tid. Derved kan du skabe en langvarig forbindelse, som kan føre til konverteringer og loyalitet.

Fantastisk! Dine kunder er i hus eller interesserede i dit produkt, så nu kan du holde dem opdaterede omkring dine ydelser og sørge for at forholdet varer ved.

360 graders marketing

Den hellige treenighed indenfor marketing – leadgenerering, mødebooking og e-mail marketing – er derfor essentielle værktøjer til enhver virksomhed, som ønsker at opnå højere vækst og succes på markedet.
Ved at investere i disse strategier og arbejde med dem i synergi, kan din virksomhed opbygge solide relationer med din målgruppe, generere flere kvalificerede leads og øge dit salg.

Så lad os tage en uforpligtende samtale, hvor vi udforsker mulighederne og realiserer din virksomheds fulde potentiale med den hellige treenighed af marketing!

Sparringsmøde med Frederik Børgesen

Jeg vil glæde mig til at lære din virksomhed og dens målgruppe bedre at kende. Sammen kan vi danne os et overblik over hvilke vækstmuligheder der vil give mening at lade os varetage.