Få et gratis E-mail marketing forløb.

En email-kampagne kan tjene mange formål, herunder at fastholde eksisterende kunder, motivere til handling og oplyse potentielle kunder. Det primære mål er at etablere relationer og øge opmærksomheden omkring virksomheden. Email-marketing kan tilpasses på forskellige måder, alt efter formålet med kampagnen. Der er et væld af muligheder for at skræddersy og tilpasse email-kampagner for at opnå de ønskede resultater.

N

Awareness for din virksomhed.

N

Opbyg tillid og stærke relationer.

N

Gennemsnitlig ROI på 42:1.

Tilmeld dig allerede i dag.

Krav for at prøve os af.

Vi tilbyder en gratis prøveperiode til alle B2B-virksomheder som udgangspunkt. Vi har dog nogle få krav, der skal sikre, at I får succes med forløbet. Vi foretager altid en individuel vurdering for at afgøre, om et Proof-of-Concept-forløb er meningsfuldt for jer og for os at gennemføre. På denne måde kan vi sikre, at vi leverer den bedst mulige oplevelse og værdi for jer som vores potentielle kunde.

N

Begrænsede e-mail marketing aktiviteter i dag.

N

Marketing materialer til kampagnen.

N

Evaluering af forløbet.

Hvad er inkluderet?

Vores forløb giver jer en helhedsoplevelse af vores e-mail marketing kompetencer, både teknisk og kampagnerelateret. Målet med Proof-of-Concept-forløbet er, at I kan vurdere os som fremtidig e-mail marketing partner. Vi ønsker at demonstrere vores værdi og evne til at hjælpe jer med at nå jeres mål. Det er en mulighed for at få en førstehåndsoplevelse af vores ekspertise og træffe en informeret beslutning om et fortsat samarbejde med os.

N

Opsætning af email platform.

N

Opsætning af til- og frameldings muligheder.

N

Opsætning af tilmeldings flow.

N

Indlæsning af email liste.

N

Udarbejdelse af en kampagne.