Online Webinar – 4 tips til at finde de kvalificerede deltagere  

Et online webinar er den perfekte måde at tiltrække potentielle kunder fra hele landet på. Online møder og undervisning vinder mere og mere indpas i vores arbejdsliv, fordi man kan deltage fra sit eget kontor og derfor ikke skal rive en halv eller en hel dag ud af kalenderen. Det er en yderst tidsbesparende og effektiv måde at ramme en stor målgruppe på, der er geografisk spredt ud over hele landet

Online webinar

Et veltilrettelagt og vedkommende online webinar er en god måde at synliggøre din virksomhed på og det kan være med til at give din virksomhed ekstra troværdighed.

Når du har lagt arbejde i at udforme og tilrettelægge et webinar, bør du også sikre dig, at det er de rigtige deltagere, der stempler ind online, når du er klar til at fremlægge. Det kan du læse meget mere om i denne artikel, hvor vi giver dig de 4 bedste tips til at finde de rette deltagere.

1. Screen dine deltagere til webinaret. 

Der ligger en stor værdi i at invitere de rigtige mennesker til dit webinar. Ellers risikerer du, at deltagerne enten ikke ved, hvad du taler om, at de ikke har interesse i det, du fremlægger eller at de keder sig bravt, fordi emnet ikke har relevans for dem. Derfor vil det være en dårlig idé at sende invitationer ud i flæng, uden at vide om invitationen nu også lander hos en kvalificeret person. 

Det gøres bedst ved at ringe ud til de virksomheder, som du ved, har eksempelvis en passende størrelse eller sælger produkter eller ydelser, som går godt i spænd med det, du tilbyder, og som derfor kan være interesserede i dit webinar.

Du skal passe på med at stille alt for mange krav til dine deltagere. Sørg for at deltagerne er kvalificerede i forhold til at de eksempelvis

  • Har brug for det, webinaret handler om
  • Ikke er langtidsbundet til en anden udbyder
  • At deltageren er beslutningstager i virksomheden

Så får du kvalificerede deltagere, der reelt er interesserede i dit webinar og de ydelser, du tilbyder.

2. Kvalitet fremfor kvantitet.

Screeningen af kvalificerede deltagere kan du måske synes er uretfærdig til tider, men i bund og grund handler screeningen jo om at finde de deltagere, hvor du har størst chance for succes med dit webinar. In other words, quality over quantity.

Uanset hvad dit webinar handler om, er det super vigtigt, at det er prækvalificerede emner, der deltager. Det giver dig en markant større chance for succes og dermed større chance for vækst i virksomheden.

3. Lead generering.

Lead generering er en disciplin, der kan vise sig værdifuld, når du gerne vil have helt specifikke deltagere på dit webinar. Lead generering er en aktivitet, der kan tage tid og som derfor ofte må lade livet til fordel for andre og vigtigere gøremål i virksomheden. Til gengæld er det tid, der er godt givet ud.

Når du prækvalificerer dine leads efter de retningslinjer, som du har brug for, skal du ikke bruge ualmindelig lang tid på leads, der reelt ikke opfylder dine krav.

4. Mødebooking

Booker du aktivt dine deltagere til webinaret ved du, at deltagerne er de rette. Du ved, at de vil møde forberedte op, fordi du allerede har skabt en relation. Du slipper for aflysninger og andre uforudsete overraskelser. 

Det eneste du skal gøre, er at bruge tid på det gode script, der virkelig skaber interesse for dit seminar.

Lad os gøre arbejdet for dig

Det er ikke sikkert, at du har hverken tid eller lyst til at ringe rundt for at finde de kvalificerede deltagere. Alt efter hvor høj din succesrate er, kan det godt ende med at blive et fuldtidsarbejde i dagevis. 

Du kan altid overlade ledgenereringen og mødebookingen til os. Vi har super skarpe mødekonsulenter, der har stor erfaring i at screene emnets relevans i den gode dialog. Her vil vi naturligvis sikre os, at de parametre der skal opfyldes, er til stede. Desuden sikrer vi, at det er en beslutningstager, der bliver tilmeldt.

Vi vil, uanset emnets værdi i forhold til det specifikke webinar, altid efterlade et godt og professionelt indtryk af din virksomhed, så der altid er mulighed for at kontakte emnet igen i forbindelse med andre aktiviteter eller webinarer i din virksomhed. 

I stedet kan du bruge tiden på at sikre, at dit webinar er gennemøvet og finpudset, så intet er overladt til tilfældighederne. Det kan godt betale sig at øve det et par gange, så du kender varigheden og måske får en kollega til at kigge med. 

Lead generering og mødebooking giver dig det perfekte match

Uanset om vi booker webinarer, online møder eller fysiske møder, vil kombinationen af lead generering og mødebooking altid give dig de bedste resultater. Synergien mellem de to discipliner er ikke til at tage fejl af, for du får møder, der helt sikkert er værd at bruge tid på.

Leadgenerering giver dig uundværlig berigelse af dine stamdata og mødebookingen giver dig flere kunder i din virksomhed. Desuden viser statistikken, at datadrevne virksomheder klarer sig bedre.

Vi benytter os af No cure, No pay modellen, hvilket betyder, at du har lettere ved at styre dit markedsføringsbudget, og samtidig behøver du ikke bekymre dig om uigennemskuelige fakturaer med ukendte gebyrer. Ligeledes er der ingen lange bindingsperioder. Vi hylder det frie marked – derfor har du en måneds opsigelse på alle vores aftaler. 

Du har mulighed for at booke et gratis sparringsmøde med Frederik Børgesen, der varer ca. 30 minutter. Her er der tid til at kigge på din virksomhed og dens målgrupper – og naturligvis de muligheder for vækst, som vi kan hjælpe dig med. 

Sparringsmøde med Frederik Børgesen

Jeg vil glæde mig til at lære din virksomhed og dens målgruppe bedre at kende. Sammen kan vi danne os et overblik over hvilke vækstmuligheder der vil give mening at lade os varetage.