No Cure, No Pay mødebooking giver dig fuld valuta for pengene

Når pengene på markedsføringsbudgettet skal allokeres, kan der ofte være risiko for at de fleste penge går til alt andet end nye kunder. Hos Boergesen Consult er en aftale om mødebooking altid bygget op omkring no cure, no pay modellen. Det sikrer dig nemlig både fuld valuta for dit markedsføringsbudget og fuld gennemsigtighed i aftalen.

Vi hylder det frie marked og binder dig derfor ikke til lange aftaler eller kringlede og uforståelige opsigelsesregler. 1 måneds opsigelse er, hvad du binder dig til hos os. 

Men hvorfor er mødebooking nu sådan en effektiv måde at skabe flere kunder på? Det er den simpelthen, fordi denne form for aftale giver dig virkelig mange fordele, som du kan læse meget mere om i denne artikel.

 • Ram din målgruppe 

  Med de rigtige leads kan du ramme din målgruppe helt specifikt og i første forsøg. Det handler nemlig blot om, at at du segmenterer dine leads, så de passer til den eller de målgrupper, du gerne vil i kontakt med. 

  Det kan du gøre på flere forskellige måder – enten ved at bruge dine E-maillister eller indsamle dem med hjælp fra virksomhedsregistret. Du kan også få hjælp fra os i form af målrettet ledgenerering, der  giver dig en højere hitrate og dermed en langt større chance for at vækste virksomheden.

 • Kvalitet frem for kvantitet

  For at sikre kvalitet i mødebookingen, opsætter vi sammen de parametre, der som minimum skal skal opfyldes, før vi booker et møde til dig. Det giver vores mødekonsulenter mulighed for at  spørge ind til de opsatte parametre og dermed give dig kvalitet frem for kvantitet. 

  Desuden vil vores bookere altid skrive brugbare noter til dig, hvis der er noget du skal være ekstra opmærksom på. Det kan for eksempel være nuværende samarbejdspartner eller anden vigtig information, som du bør kende til

 • Dygtige mødekonsulenter

  Du slipper for pistolsalg, potentielle kunder, der føler sig ført bag lyset eller endeløse aflysninger af aftalte møder. For vores dygtige mødekonsulenter har stor erfaring og træning i at skille fårene fra bukkene. Det betyder at dine møder alene består af kvalificerede leads, der ikke føler sig pressede til at sige ja tak. 

  Det gør din del af arbejdet meget nemmere, for du kan være helt sikker på, at de planlagte møder er med potentielle kunder, der er oprigtigt interesserede i dine ydelser eller produkter.

 • Opfølgning på aflysninger

  Vi følger naturligvis op på ikke accepterede eller aflyste møder. Ofte ligger der nemlig enten en forglemmelse eller ren og skær uvidenhed bag. Den pågældende konsulent, som har booket mødet, ringer den potentielle kunde op og sammen finder de en ny dato for mødet.  

  Kun yderst sjældent er der tale om en regulær aflysning af mødet, som du i no cure, no pay regimets ånd, ikke betaler for.

 

 • Online møde eller fysisk møde – du vælger selv

  Du bestemmer selv, om vi skal booke online møder eller fysiske møder for dig. Det kommer helt an på kompleksiteten af mødet. Mange vælger at lade kunden selv bestemme, og her går trenden helt klart i retning af et effektivt online møde. For dig betyder det, at du kan skippe transporttiden og gå direkte til sagens kerne.Det betyder også, at du kan have flere møder på en dag, så på den måde er et både tidsbesparende og samtidig en gylden mulighed for, at skabe vækst i din virksomhed.

  Mange har fået øjnene op for online mødets effektivitet – især efter Covid krisen, hvor den fysiske kontakt ikke var en mulighed. I dag er det en mødeform, der slet ikke er til at komme udenom. 

 • Budgetter der er til at regne med

  Sidst men ikke mindst betyder en no cure,no pay aftale om mødebooking, at du kan stole på dine budgetter. Når du kender dine omkostninger, har du nemmere ved at tage beslutninger om virksomhedens øvrige aktiviteter. 

  Desuden ved du, at du for hvert booket møde har en super god mulighed for at føje endnu en kunde til dit kundekartotek. Det kræver blot, at du eller dit salgsteam er godt forberedt.

 • Fasthold dine kunder med E-mail marketing kampagner

  Vil du gerne kunne fastholde dine kunder, kan du med fordel implementere en E-mail marketing strategi, der skaber både tillid og stærke relationer til dine nuværende og potentielle kunder. 

  Når du med jævne mellemrum sender spændende og vedkommende E-mails ud til dine subscribers, går du ikke i glemmebogen. Samtidig med bygger de stærke relationer mellem dig og dine subscribers endnu stærkere.

Sparringsmøde med Frederik Børgesen

Jeg vil glæde mig til at lære din virksomhed og dens målgruppe bedre at kende. Sammen kan vi danne os et overblik over hvilke vækstmuligheder der vil give mening at lade os varetage.