Forsikring & Pension

Branche kendskab

Mødebooking og salg er afgørende elementer i forsikrings- og pensionsbranchen. Disse aktiviteter muliggør kontakt med potentielle kunder og præsentation af forskellige forsikrings- og pensionsprodukter.

Vi har et hold af erfarne konsulenter med omfattende baggrund inden for forsikrings- og pensionsbranchen. Vores ekspertise dækker både B2B mødebooking og B2C salg. Vi har specialiseret os i at betjene kunder inden for pensions- og forsikringsmæglervirksomheder, der fungerer som forbindelsesled mellem kunderne og pensions- eller forsikringsselskaberne. Vores konsulenter har også solid erfaring med direkte salg og mødebooking fra deres tidligere roller hos anerkendte virksomheder som GF Forsikring, Tryg og Købstædernes Forsikring. Vi er stolte af vores dybe branchekendskab og evnen til at levere kvalitetsrådgivning og -tjenester til vores kunder.

N

Vi formår at skabe tillid og tryghed i dialogen.

N

Vi har prove of success på flere cases.

N

Vi har et solidt kendskab til målgruppe segmentering.

Sparringsmøde med Frederik Børgesen

Jeg vil glæde mig til at lære din virksomhed og dens målgruppe bedre at kende. Sammen kan vi danne os et overblik over hvilke vækstmuligheder der vil give mening at lade os varetage.