Erhvervs telefoni

Branche kendskab

Mødebooking og salg spiller en afgørende rolle i branchen. Med den stigende afhængighed af telekommunikation og behovet for konstante forbindelser er mødebooking og salgsvirksomhed afgørende for at introducere telefoni-løsninger til potentielle kunder.

En effektiv erhvervstelefoni-løsning er afgørende for at facilitere kommunikationen på tværs af en virksomhed. Det er sjældent et spørgsmål, om virksomheder har brug for en sådan løsning, men derimod hvorfor de skal vælge netop jer som deres leverandør. Vores erfaring viser, at der er flere afgørende faktorer at fremhæve udover bare den økonomiske side af aftalen. Prisen kan blive mindre betydningsfuld, hvis brugeroplevelsen, supporten og den generelle dækning taler for en overlegen løsning. Vi har dedikerede konsulenter med omfattende erfaring inden for B2B- og B2C-salg samt mødebooking inden for erhvervstelefoni-branchen. Vi forstår vigtigheden af at levere en helstøbt løsning, der ikke blot opfylder kundernes behov, men også overgår deres forventninger inden for områder som brugervenlighed, support og pålidelighed.

N

Vi ved at pris og binding er vigtige parametre.

N

Vi kan differentiere jeres fordele fra konkurrentens.

N

Vi er up-to-day på branchens løsninger.

Sparringsmøde med Frederik Børgesen

Jeg vil glæde mig til at lære din virksomhed og dens målgruppe bedre at kende. Sammen kan vi danne os et overblik over hvilke vækstmuligheder der vil give mening at lade os varetage.