6 Stærke Fordele Ved E-mail Marketing

B2B E-mail marketing er vores seneste skud på stammen af marketingaktiviteter, der tilfører din virksomhed nye kunder og øget vækst. Faktisk kan vi med rette postulere dette, for det er allerede bevist, at E-mail marketing har masser at byde på. Læs bare punkt 5!

Til trods for, at E-mail marketing har mange år på bagen, er det stadig den marketingaktivitet, der byder på flest plusser, når du gerne vil generere flere kunder og dermed øge væksten i din virksomhed.

Her kan du læse mere om de 6 største fordele ved at implementere B2B E-mail marketing i din marketingstrategi. 

1. Skaber awareness omkring din virksomhed

Når du med jævne mellemrum sender nyhedsbreve ud til dine følgere, går du ikke i glemmebogen. Med et relevant og interessant indhold i alle dine mails, skaber du positiv awareness for din virksomhed. Når dine følgere regelmæssigt får nyhedsbreve med gode fifs, relevant information og spændende tilbud af den ene eller anden art, er det alt sammen med til at brande din virksomhed. 

2. Giver dig stærke kunderelationer

De stærke kunderelationer, som bestemt ikke kommer af sig selv, får du forbedret med en målrettet og veltilrettelagt E-mail marketingstrategi. Når dine følgere modtager brugbar og implementerbar information fra dig, som kan bruges til at forbedre en detalje eller gøre en arbejdsgang lettere i virksomheden, vil deres relation til din virksomhed forstærkes.

3. Giver dig flere varme leads

E-mail marketing vil også skabe flere varme leads til dig – altså følgere, der bevæger sig nedad i salgstragten og bliver mere og mere klar til kontakt eller måske endda køb. Det er sjældent at besøgende ender på din hjemmeside ved et uheld. 

4. Giver dig flere kunder

Det øgede antal varme leads og de stærke relationer til din virksomhed vil uvilkårligt give dig flere købende kunder. De køber ikke kun dine produkter eller ydelser – de køber også relationen til din virksomhed. Det vil derfor være smart at fortsætte med nyhedsflowet, så dine kunder ikke føler sig forbigået eller ladt i stikken efter køb. Det er tid, der er godt givet ud.

5. Giver dig markedets højeste ROI 

E-mail marketing giver dig markedets højeste ROI – uden sammenligning! Hele 42:1 i gennemsnit. Du skal ikke bruge tid eller penge på hverken brevpapir eller frimærker. Med en god marketingplatform kan du gøre det endnu lettere og hurtigere for dig selv at sende elektroniske nyhedsbreve ud til dine følgere.

6. Giver dig øget vækst i virksomheden

Du vil hurtigt kunne se på bundlinjen, at din virksomhed vækster. Når du søsætter E-mail marketing som en del af din markedsføring, vil du let kunne spore interessen for dine nyhedsbreve. Her kan det være smart at opsætte flere kampagner på marketing platformen, så du kan spore dig ind på, hvor dine følgere er i købsprocessen. Det giver dig hurtigere vækst i virksomheden, da du kan sende specielle salgsmails til kunder, som er klar til at købe.

Husk nu at få tilladelse, inden du sender nyhedsbreve ud

Det er vigtigt, at du har fået tilsagn fra dine kunder og potentielle kunder om, at du må sende nyhedsbreve til dem. Også selvom du har en bunke E-mailadresser fra tidligere kundekøb liggende i dit system.

Reglerne er meget strikse, så det er bestemt ikke noget, du bør se igennem fingre med. Læs vores artikel om emnet her, så er du sikker på ikke at begå dumme fejl.

Sæt din E-mail marketing på autopilot

Med en effektiv E-mail platform – hos os bruger vi Brevo – kan du organisere og automatisere din E-mail marketing ned i detaljer. Du kan planlægge flere forskellige kampagner, der sendes ud til udvalgte segmenter på din E-mailliste.

På den måde kan du differentiere dine kunder og leads, så du rammer dem lige der, hvor de befinder sig i købsprocessen.

 

Lad os hjælpe dig på vej mod trofaste kunder og højere vækst

Hos Boergesen Consult har vi mulighed for at hjælpe dig hele vejen fra A til Z. Du kan lade os stå for 

  • Opsætning
  • Vedligeholdelse og optimering
  • Nyhedsbreve inkl. tekst og design, konvertingsflow, strategi, mm. 

Er tiden knap, eller føler du dig ikke helt klædt på til opgaven, kan vi hjælpe dig. Du vil altid kunne starte med et helt gratis og uforpligtende møde, hvor vi sammen vil gennemgå de forskellige muligheder for at vækste din virksomhed.

Sparringsmøde med Frederik Børgesen

Jeg vil glæde mig til at lære din virksomhed og dens målgruppe bedre at kende. Sammen kan vi danne os et overblik over hvilke vækstmuligheder der vil give mening at lade os varetage.